Tot el que fem té com a objectiu oferir una experiència formativa diferent als nostres estudiants, dins i fora de l'aula, que ells i la societat perceben com a valuosa i singular.
Volem ser excel·lents acadèmicament i científicament, fer les coses bé i una vegada aconseguit, fer-les encara millor.
Els eixos de treball transversals que canalitzen l'experiència formativa CEU són:
Els professors saben que el seu treball no consisteix a ensenyar, sinó en aconseguir que cada alumne aprenga i madure intel·lectualment.
Per a això, estenen la seua tasca docent més enllà de l'escenari d'una aula . El procés d'ensenyament-aprenentatge té lloc a través de diferents vies que complementen la tradicional lliçó magistral: classes expositives i pràctiques, seminaris, treballs de recerca, acció tutorial i activitats acadèmiques complementàries.
La figura del professor tutor s'ha estés a tots els cursos i a totes les seqüències de la formació universitària, en quatre modalitats:
Entenem que la formació dels alumnes no es limita als plans d'estudi establerts per la legislació. Considerem que els idiomes són imprescindibles per als professionals del segle XXI i per això oferim totes les facilitats per completar el currículum personal amb el domini de l'anglés, requisit imprescindible per graduar-se. Els alumnes acrediten els seus coneixements d'anglés mitjançant la superació del TASC (Test d'Accés a Segon Cicle). Per a tal fi hi ha una àmplia oferta de cursos d'anglés, francés, alemany, italià i xinés.
CONEIX EL SERVEI D'IDIOMES >>A les instal·lacions de la Universitat es produeixen les primeres pràctiques dels alumnes, ja que es reprodueixen amb tot rigor els futurs escenaris professionals de les diferents titulacions. En totes les titulacions es cursa (amb caràcter optatiu en alguna d'elles) l'assignatura "Pràcticum" que es desenvolupa a les empreses amb les quals el CEU té subscrits convenis. Les pràctiques voluntàries ofereixen també noves oportunitats d'incorporació al món professional. I quan finalitzen els seus estudis, els alumnes compten amb borsa de treball, formació contínua i suport a l'emprenedoria.
CONEIX EL SIPE >>La relació interpersonal professor alumne es desenvolupa en les millors instal·lacions . A més de l'equipament tècnic de cada classe i de les aules d'informàtica distribuïdes en els diferents centres, la Universitat CEU Cardenal Herrera compta amb
A la Universitat CEU Cardenal Herrera creiem que el primer any és per a l'estudiant una oportunitat per orientar el seu futur i per assumir el compromís universitari que li exigiran els propers anys. Des del primer dia, l'alumne s'incorpora a un règim de treball rigorós i exigent, que requereix assistència a classe, participació activa a l'aula, preparació de casos pràctics, estudi i treball autònom.
L'accés al primer curs de totes les titulacions valora l'expedient acadèmic de l'alumne i la data en què presenta la seua sol·licitud. La permanència a la Universitat és selectiva ja que exigeix aprovar un nombre mínim de crèdits.
Les nostres actuacions expressen el compromís de la Universitat amb una societat cada vegada més globalitzada. A aquest compromís respon el disseny dels nostres programes acadèmics i la incorporació de les competències idiomàtiques al perfil d’eixida.
Però a més d'atraure alumnes de més de cinquanta països, volem oferir als nostres estudiants un entorn d'aprenentatge culturalment enriquidor, que valora la diversitat i afavoreix la integració.
El 5 de febrer 2014 va quedar oficialment constituït el Consell Assessor Internacional de la Universitat CEU Cardenal Herrera..
La creació d'aquest consell d'experts representa un pas endavant en l'estratègia d'internacionalització de la nostra universitat, a més d'un element diferenciador que ens permetrà abordar nous projectes i desenvolupar noves aliances d'alt valor per als nostres alumnes.
El Consell Assessor Internacional és un grup de reflexió estratègica format per un grup interdisciplinari de personalitats d'alt perfil internacional que col·labora amb nosaltres per enfortir la projecció internacional de la CEU-UCH.
El Consell Assessor Internacional té com a missió fonamental ajudar en l'estratègia, projectes i pràctiques educatives a la Universitat CEU Cardenal Herrera, institució universitària i de recerca pionera en el terreny de la internacionalització.
Aquesta missió es materialitza a través dels següents objectius:
El Consell Assessor Internacional, al costat del equip rectoral de la Universitat CEU Cardenal Herrera, es reuneix periòdicament per debatre qüestions clau per a la formació dels nostres alumnes, així com per al desenvolupament futur de la universitat.
El resultat de les successives trobades queden recollits en els següents documents de treball:
L’ocupabilitat ha sigut definida per la Comissió Europea com una “combinació de factors que capaciten els individus per aconseguir una ocupació, estar empleats i progressar al llarg de les seues carreres laborals” (European Commission, 2011). Esta combinació de factors constitueix una de les principals línies estratègiques de la Universitat CEU Cardenal Herrera, mitjançant el desenvolupament d'un perfil complet de valors, competències i actituds en els nostres estudiants i Alumni.
Treballem l’ocupabilitat conreant el valor de la seua diferència perquè a més de coneixements, desenvolupen competències que els permeten trobar un treball i créixer fins a convertir-se en professionals reconeguts i prestigiosos en el seu sector de referència. Professionals dotats de recursos per a revaloritzar la seua carrera professional, reinventar-se en el seu lloc de treball, o, fins i tot, generar-lo.
Per a tot això, creem oportunitats per als nostres estudiants oferint pràctiques formatives voluntàries, impulsant les seues primeres experiències laborals, fomentant el contacte amb les empreses en contextos reals de formació i selecció i desenvolupant competències transversals. Amb el compromís de la Universitat i la seua implicació, tant els nostres estudiants com Alumni aconseguisquen ser més competitius i tenir majors possibilitats d'inserció laboral.
Innovant per al futur, introduïm una nova eina per a ajudar els nostres estudiants a diferenciar-se en el mercat laboral i així trobar un treball, créixer professionalment i/o emprendre. Per a açò, desenvolupat una proposta única de les competències que creiem diferencien un bon professional d'un d’excel·lent.
Perquè sabem que la diferència entre haver estudiat Medicina, Arquitectura o Veterinària i ser metge, arquitecte o veterinari són les competències, impulsem el desenvolupament d'un perfil competencial complet que permetrà als nostres estudiants arribar a ser els professionals que desitgen.
En finalitzar els seus estudis de grau, els estudiants rebran un Certificat personalitzat signat per la Universitat, en el qual constarà el perfil complet de competències que han adquirit en el seu pas per la Universitat.
Este perfil complet de competències està format per:
A més, perquè els nostres estudiants puguen comunicar millor la seua diferència, a partir del pròxim curs es podran integrar digitalment als perfils de Linkedin, blog, portfolio, CV, web... els segells que mostren les competències adquirides gràcies a un badge digital. El Certificat de Competències CEU serà 100% digital i estarà a l'avantguarda de les certificacions en l'entorn digital.
Una mica més que el teu CV, el Certificat té valor per a aquells que saben que saber està bé, però que saber-fer, voler i poder, és millor.
Emprendre és una actitud. A emprendre es pot aprendre.
T'acompanyem en el plantejament dels teus projectes i en el teu desenvolupament. T'ajudem en el seu llançament.
CEU Emprende treballa l'actitud emprenedora dels estudiants i antics alumnes. Abans fins i tot que puga plantejar-se un projecte empresarial, treballem la creativitat, el pensament, la innovació. I altres actituds i habilitats necessàries per aportar valor a les organitzacions i desenvolupar un projecte propi.
CEU Emprende forma i dóna suport als futurs emprenedors.
En la teua Facultat tens un Tutor d'emprenedoria, al qual pots dirigir-te.
Els objectius d'CEU Emprèn són:
En resum incentivar l'esperit emprenedor en els estudiants.
Inscriu-te a la Borsa d'Ocupació de la Universitat.
T'orientem a la redacció del teu CV, en la defensa de la teva candidatura en els processos de selecció. Demana hora a Sonia Cabañas
No hi ha activitats associades a aquesta secció
No hi ha noticies associades a aquesta secció.
Les universitats som actors principals del progrés de la ciència i de la recerca que es desenvolupa en el nostre territori i, per tant, impulsores dels grans canvis socials i econòmics esdevinguts en les últimes dècades.
La generació de riquesa i de benestar social es vincula inexorablement a la capacitat de generar coneixement a través de la investigació de qualitat i de convertir-lo en tecnologia i utilitats per transferir-se eficaçment al teixit productiu.
Per això impulsem el treball d'investigadors consolidats i també col·laborem en la formació de joves investigadors mitjançant el Pla de Suport a l'Activitat Investigadora de la Universitat CEU Cardenal Herrera.
Av. Seminario s/n . 46113 moncada
Tlf. 96 136 90 00/11 . Fax 96 139 52 72
research@uchceu.es
Excmo. Dr. D. Ignacio Pérez Roger
Vicerrector de Investigación
Dr. D. Juan Pardo Albiach
Dña. Sara Marqués Saurí
lmo. Dr. D. Joaquín Marco Marco
Decano de la Facultad de Derecho, Empresa y Ciencias Políticas
Dr. D. Leopoldo Juan García Ruiz
Director del Departamento de Derecho Privado y Disciplinas Jurídicas Básicas
Dra. Dña. Rosa García Vilardell
Director del Departamento de Derecho Público
Dr. D. Enrique Lluch Frechina
Director del Departamento de Economía y Empresa
Dr. D. Hugo Aznar Gómez
Director del Departamento de Ciencias Políticas, Ética y Sociología e Investigador
Dr. D. Gonzalo Rubio Irigoyen
Investigador Departamento de Economía y Empresa
Dra. Dña. Susana Sanz Caballero
Investigadora del Departamento de Derecho Público
Dr. D. Joaquín Marco Marco
Delegado de Facultad
Ilmo. Dr. D. Elías Durán Porras
Decano de la Facultad de Humanidades y Ciencias de la Comunicación
Dr. D. Vicent F. García Perales
Director del Departamento de Humanidades
Dr. D. Jorge Pérez Llavador
Director del Departamento de Comunicación e Información Periodística
Dr. D. Santiago Maestro Cano
Director del Departamento de Comunicación Audiovisual, Publicidad y Tecnología de la Información
Dra. Dña. María Pascual Segarra
Departamento de Ciencias de la Educación
Dr. D. Emilio Callado Estela
Investigador del Departamento de Humanidades
Ilma. Sra. Dña. Alicia López Castellano
Decana Facultad de Ciencias de la Salud
Dra. Dña. Verónica Veses Jiménez
Directora del Departamento de Ciencias Biomédicas
Dra. Dña. Mª Eugenia González Rosende
Directora del Departamento de Farmacia
Dra. Dña. Elisa Lledó Feijó
Director del Departamento de Enfermería
Dr. D. Juan José Amer Cuenca
Director del Departamento de Fisioterapia
Dra. Dña. Mª del Mar Jovani Sancho
Director del Departamento de Odontología
Dr. Dº. Francisco Lisón Párraga
Director del Departamento de Medicina y Delegado de Facultad
Dra. Dª. Francisca García Fernández
Directora del Departamento de Cirugía
Dr. D. José Rafael Penadés Casanova
Investigadores del Departamento de Ciencias Biomédicas
Ilmo. Dr. D. Santiago Vega García
Decano de la Facultad de Veterinaria
Dra. Dña. Mónica Rubio Zaragoza
Directora del Departamento de Medicina y Cirugía Animal
Dra. Dña. Mª Carmen López Mendoza
Directora del Departamento de Producción y Sanidad Animal, Salud Pública Veterinaria y Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Dr. D. José Terrado Vicente
Investigador del Departamento de Medicina y Cirugía Animal
Dra. Dña. Clara Marín Orenga
Delegada de Facultad
Dra. Dña. Sara Barquero Pérez
Directora de la Escuela Superior de Enseñanzas Técnicas y del Departamento Expresión Gráfica, Proyectos y Urbanismo
Dr. D. Fernando Sánchez López
Director del Departamento Ingeniería de la Edificación y Producción Industrial
Dr. D. Juan Pardo Albiach
Director del Departamento de Ciencias Físicas, Matemáticas y de la Computación
Dr. D. Nicolás Montés Sánchez
Delegado de la Escuela
Dr. D. Ricardo Merí de Maza
Directora IDIT
Dra. Dña. Mª Teresa Mercado Sáez
Directora IDEAS
Dr. D. Juan Manuel Corpa Arenas
Director ICB
Título | Publicación | Plazo | Tipo | Descargas |
---|---|---|---|---|
Marie Curie Becas Postdoctorales 2023 | European Commision | miércoles, 13 de septiembre de 2023 | Convocatorias | |
Próximamente se ofertará una Beca de Colaboración del Ministerio de Educación Ministerio de Educación y Formación Profesional | Ministerio de Educación Ministerio de Educación y Formación Profesional | jueves, 22 de junio de 2023 | Becas |
En la societat actual, no és possible desenvolupar la ciència d'esquenes a la comunicació si es vol aconseguir una certa projecció social. Cada vegada més les Universitats i Centres de recerca –tant nacionals com internacionals– són conscients de la importància de transmetre la ciència a un públic ampli i aposten per plans de comunicació, a través dels quals no només ofereixen un servei, sinó que a més, incorporen un valor afegit: un valor de visibilitat i competitivitat en l'àmbit científic.
Des de l'any 2007, la Universitat CEU Cardenal Herrera porta impulsant la realització de sessions de Divulgació Científica on es posen en comú articles recentment publicats d'especial interés científic i de rellevància per a la societat. En aquesta ocasió, i després de la seua aprovació pel Vicerectorat d'Investigació i Relacions Internacionals, volem impulsar aquesta activitat, ara sota l'epígraf CEU-DESCUBRE.
Amb un nou enfocament respecte al que s'ha fet en anys anteriors, però amb un mateix objectiu: difondre entre el conjunt dels nostres estudiants
les activitats científiques que es realitzen dins d'aquesta Universitat, així com establir un canal de difusió de la ciència, a través de ponències d'interés general o específic per a les diferents titulacions.
El funcionament és molt senzill i dinàmic: setmanalment s'organitzaran xerrades d'investigació orientades a cadascuna de Titulacions de la Universitat.
D'aquesta manera pretenem consolidar aquesta iniciativa, incorporant-la al catàleg d'activitats curriculars de la Universitat així com potenciar a través d'ella l'intercanvi d'informació i generació de noves col·laboracions, no només entre els grups de recerca de la Universitat, sinó també amb grups externs per tal d'augmentar la capacitat investigadora de la Universitat i millorar la seua posició en els rànquing internacionals. Tot això per contribuir a elevar el bagatge de cultura científica de la ciutadania, servir per prestigiar l'activitat científica i de contribuir, des de l'àmbit universitari, que la ciència ocupi l'escalafó merescut entre la societat.
|