Carreres Professionals | CEU UCH

Potenciar el talent individual per a millorar l’ocupabilitat dels nostres estudiants i Alumni, constitueix la missió principal del nostre servei de Carreres Professionals. Per aconseguir-ho, tenim diversos programes fets a mesura per a complir amb este compromís que tenim amb tu.

 • Desenvolupem Programes d’ocupabilitat (Ruta de Pràctiques, Working Meanwhile, Planter de talent-Borsa d'Ocupació) per a cadascuna de les etapes del desenvolupament professional.
 • Treballem les eines de cerca d'ocupació a través del Programa Accede i et donem les claus per a poder usar-les i poder disposar d'una candidatura competitiva i de valor.
 • Programem esdeveniments de reclutament i networking amb empreses i organitzacions, per a poder oferir-te oportunitats reals de desenvolupament professional.
 • Oferim un servei d'assessorament i orientació laboral personalitzat i adaptat a les teues necessitats i inquietuds.
 • Realitzem estudis sobre indicadors relatius a la inserció laboral, a les competències més demandades pel mercat de treball i a l'ajust entre els nostres estudiants i el teixit empresarial, a través del nostre Observatori Ocupacional.

Si eres estudiant de la Universitat CEU Cardenal Herrera o Alumni, descobreix tots els recursos a la teua disposició per a la millorar la gestió de la teua carrera professional.

I si eres una organització o institució, descobreix les nostres solucions personalitzades per a optimitzar els teus processos de captació i gestió del talent en el nostre catàleg de serveis.

El teu futur es construeix hui.

Des del Servei de Carreres Professionals t'ajudem a descobrir com, i t'oferim solucions d'assessorament i de formació perquè ho aconseguisques.

Defineix el teu objectiu 1

Defineix el teu objectiu

Construeix la teua ruta 2

Construeix la teua ruta

Connecta amb el món professional 3

Connecta amb el món professional

Comunica la teua diferència i Accedeix 4

Comunica la teua diferència i Accedeix

Creix amb passió 5

Creix amb passió

Equip

El Servei de Carreres Professionals és a càrrec de:

Sonia Cabañas Abelló
Edifici Luis Camp Górriz.
C/ Lluís Vives, 1
46115 Alfara del Patriarca
Tfno: 96 136 90 00 Ext: 62021

Al seu torn, en els diferents campus pots contactar amb:

Campus València

Edifici Luis Campos Górriz
C/ Lluís Vives, 1
46115 Alfara del Patriarca (Valencia)
Tel. 96 136 90 00

Internacional

Carmen Acero Gastaldo

Campus Elx

Plaça dels Reis Catòlics, 19
03204 Elx (Alacant)
Tel 96 542 64 86

Campus Castelló

C/ Grècia, 31
Ciutat del Transport II
12006 Castelló
Tel. 964 37 24 02

Pràctiques i Ocupació

María Ripollés Romero

Una ruta basada en la teua personalitat

Una ruta basada en la teua personalitat

Penses que el futur pertany als que estimen el que fan? Nosaltres també.

Creiem en els nostres estudiants i tota la seua comunitat. Sabem que darrere de cadascun de vosaltres es troba un apassionat, un geni ja en camí o encara per descobrir. Convençuts que som el que fem, et proposem el nostre assessorament i eines innovadores per a definir el teu objectiu professional. Analitzem les teues competències i objectius i ens assegurem que sàpies arribar cap a on vols.

I ho fem ajudant-te a millorar la teua candidatura, a presentar el CV que millor t’identifique i que més s'adapte a les ofertes a què et vulgues presentar, a preparar-te una entrevista de treball, a definir els teus objectius, a reorientar la teua carrera professional, a trobar el teu camí.

Accedeix al teu Career Center en la pestanya “Reunions d’orientació

I recorda que l'assessorament laboral de Carreres Professionals no és només per als estudiants sinó també per als nostres antics alumnes que volen seguir creixent, donar un gir a la seua carrera professional o emprendre.

Treballar per projectes

Aconsegueix els teus primers projectes i treballa ja amb el teu camp.

Treballar per projectes com a autònom oferint els teus serveis a les empreses és una forma de treballar d’allò teu, fer contactes professionals i demostrar les teues competències a les empreses. No és la via més senzilla ni estable, ja que has de cercar els teus propis projectes, gestionar tu mateix la relació amb els teus clients i adquirir alguns coneixements de gestió administrativa i legal. Però sabem que és una via molt interessant per al teu perfil que s'adapta a una realitat laboral de les empreses que necessiten més flexibilitat per a poder comptar amb talents formats, de manera puntual. Per açò, volem donar-te totes les facilitats perquè pugues emprendre amb preparació i assessorament. Així, acosta't al Servei de Carreres Professionals i a CEU EMPRENDE i et donarem tota la informació que necessites per a començar esta nova etapa de la teua vida laboral.

Networking amb empreses

Fes networking, ja!

Cuidar els teus contactes és primordial per a trobar bones pràctiques en empreses, una ocupació i assabentar-se de noves oportunitats professionals. El networking és una cosa que tothom pot fer. Des de Carreres Professionals t'assessorem amb consells útils i treballem per a crear les oportunitats on podràs parlar en directe amb professionals del teu sector. Insistim molt en açò perquè sabem que és imprescindible per al teu futur.

Crea la teua ruta de pràctiques, crea el teu futur.

Saber convertir el coneixement en competències professionals és fonamental per al teu futur. Per açò, necessites estar en contacte amb el teu sector professional des del principi. El Servei de Carreres Professionals t'ofereix la possibilitat de compaginar estudis i pràctiques en empreses des del teu primer any d'Universitat. A més d'aconseguir un CV més competitiu, les pràctiques et permetran:

 • Augmentar la teua confiança en tu mateix
 • Desenvolupar noves competències laborals
 • Fer networking i crear contactes professionals valuosos per al teu futur
 • Confirmar el teu objectiu professional
 • Aprendre a prendre les decisions adequades per a assegurar-te de créixer cap a un treball que t'agrade.

El Servei de Carreres Professionals ha preparat Tu Ruta de Prácticas, un programa pensat perquè pugues iniciar les teues pràctiques en empreses i així començar a definir la teua carrera professional. I per a ajudar-te a gestionar la teua Ruta de Pràctiques, posem a la teua disposició més de 5000 convenis amb empreses, i tots els nostres recursos, amb la finalitat de que el teu recorregut s'adapte realment a la teua necessitat.

Tu només has d'aprofitar l'oportunitat de fer pràctiques, mentre millores el teu currículum, el teu perfil professional, crees contactes i defineixes millor el teu objectiu. Recorda que com més experiències pràctiques acumules, més complets seran el teu currículum i la teua formació i, per tant, més a prop estaràs de convertir-te en el professional que vols ser.

Busquem talent hui amb...

El programa “Busquem talent: hui amb...” permet a les empreses poder fer processos de selecció directament en la Universitat. Amb un format de Desdejuni Professional, les empreses presenten les seues ofertes a un grup reduït d'estudiants, prèviament preseleccionats, per a poder disposar dels perfils universitaris que millor s'ajusten a les seues necessitats.

Amb aquests cicles, participaràs en processos de reclutament de grans empreses i podràs conéixer de primera mà a professionals de referència en el teu sector.

Algunes de les últimes empreses que han buscat talent en la CEU-UCH:

Nestlé

Mercat central

Contacta

Borsa d'ocupació. Talent wanted!

Formem cada any nous talents amb alt nivell de preparació, la qual cosa ens converteix en un lloc privilegiat per a les empreses en cerca de nous talents i perfils molt específics. Així, a través de la Borsa d'Ocupació, fomentem les relacions amb les empreses, posicionant-nos com les seues partners en la captació de talent i, a més, afavorim les possibilitats d'accés al mercat laboral dels nostres Alumni.

Aquest servei està obert a Empreses i Alumni, així que, si ja has finalitzat els teus estudis, només has d'inscriure't en la nostra Borsa d'ocupació per a formar part d’este Planter de Talent. Inscrivint-te, rebràs les ofertes de treball que s'adapten al teu perfil, informació sobre esdeveniments, beques i activitats relacionades amb la teua titulació i un butlletí quinzenal on trobaràs no solament ofertes de treball nacionals i internacionals, sinó també una varietat de continguts relacionats amb l’ocupabilitat que sabem que t’ajudaran en el teu accés al mercat laboral.

Programa Working Meanwhile

El programa Working Meanwhile, emmarcat en l'Estratègia per al Foment de l’Ocupabilitat del Servei de Carreres Professionals de la Universitat CEU Cardenal Herrera, té com a objectiu oferir-te, si així ho desitges, la possibilitat de compaginar els teus estudis amb ocupacions durant els caps de setmana, les vacances... Working Meanwhile et permetrà desenvolupar les competències i aptituds necessàries per a la teua socialització laboral, fomentant la teua adaptació a l'entorn empresarial, i donant-te la possibilitat d'aconseguir els teus primers ingressos.

Contacta

CEU ACCEDE. ACCEDEIX a l'ocupació, a l’emprenedoria, al teu futur

ACCEDEIX a l'ocupació, a l’emprenedoria, al teu futur Treballem per a oferir-te l'oportunitat d'incorporar en el teu currículum l'adquisició d'aquelles competències transversals que et convertiran en un professional més competitiu. Amb aqueix objectiu, i en paral·lel a la formació acadèmica, CEU ACCEDE t'ofereix un programa extens d'activitats per a preparar el teu ingrés en el món laboral. I ho fem adaptant-nos a tu, perquè, encara que algunes de les sessions formatives són presencials, la majoria dels continguts els tindràs en Blackboard, perquè pugues accedir a ells quan i com vulgues.

Accede Executive

Si eres antic alumne també tenim continguts adaptats a tu i a les teues necessitats, amb un enfocament dirigit a l'especialització, si eres un recentment graduat, o a la reorientació de carrera, si et trobes en un moment de canvi professional.

Contacta

El mercat laboral d'ahir, no és igual al de hui i tampoc ho serà al de demà.

Carreres Professionals compta amb un observatori dedicat a orientar i millorar la qualitat del nostre servei. Un servei intrínsecament connectat amb les realitats i peculiaritats dels diversos mercats laborals en els quals es desenvolupen els nostres estudiants i Alumni.

Compromés amb l’ocupabilitat dels egressats de la Universitat CEU Cardenal Herrera, el nostre observatori realitza estudis i valoració d'informes de competències, pràctiques, empreses i ocupabilitat. Tots tenen un sol objectiu: millorar integrant noves realitats.

INFORME D'ESTUDIANTS EN
PRÀCTIQUES
 • Valoració programes de pràctiques per part dels estudiants.
 • Indicador de qualitat del servei.
 • Percepció de producte de valor.
INFORME D’EMPRESES QUE PARTICIPEN EN PROGRAMES DE PRÀCTIQUES
 • Valoració de les competències en què s'està formant els estudiants.
 • Ocupabilitat mitjançant participació en programes de pràctiques dels estudiants.
INFORME D'EGRESSATS
 • Ocupabilitat i competències dels egressats en grau i postgrau.