Club de Models de les Nacions
Unides Logotipo Campus Life

Quan parlem de “internacional”, la primera cosa que ens ve al cap són les Nacions Unides. Ho veiem en televisió, en els periòdics, alguns ho estudien en la Universitat i altres ho adoren per ser l'Organització Internacional més important del món. No obstant es considera com quelcom llunyà i distant.

El Club de Models de Nacions Unides pretén canviar este plantejament, no sols acostarem els alumnes a esta organització internacional, sinó que farem que estos alumnes en formen part i visquen en primera persona els Models de Nacions Unides (MUN).

El MUN és una simulació en què els participants assumeixen el rol d'un país en un comité específic de les Nacions Unides on es debat un tema definit. Estos poden ser, per exemple, sobre: seguretat internacional, medi ambient, educació, sanitat, economia, entre altres. El participant haurà de debatre i negociar d'acord a la política exterior del país que representa i, depenent del comité que trie, podrà fer-ho en llengua anglesa o espanyola.

Club de Models de les Nacions Unides

El Club de Models de Nacions Unides (Club MUN) té dos objectius:

  • En primer lloc, fer del Club una plataforma per a animar els seus integrants a participar en diversos MUN organitzats per altres universitats espanyoles. La invitació és per a tots els estudiants de la CEU-UCH, és a dir, tant per als alumnes nacionals com per als internacionals, perquè la participació pot ser tant en anglés com en espanyol.
  • En segon lloc, en el segon semestre es realitzarà un simulacre de Nacions Unides en la nostra pròpia Universitat a nivell intern.

Si vols millorar la teua capacitat d'oratòria, de negociació i persuasió, el teu nivell d'idiomes i a més conéixer el funcionament de les Nacions Unides en primera persona, t’animem que visques una experiència única amb nosaltres, on coneixeràs persones amb els mateixos interessos internacionals que tu. Este és el teu club, el Club de Models de Nacions Unides. Benvingut!

Contacte

Edifici Seminari
Avda. Seminari s/n
46113 Moncada

Coordinació de Club de Models de Nacions Unides

Campus Life

Campus Life

Què és CAMPUS LIFE?