Congrés Internacional
d'Estudiants Logotipo Campus Life

El Congrés Internacional d'Estudiants de la Universitat CEU Cardenal Herrera (CIE) tracta de fomentar l'interés per la investigació entre els alumnes de la Universitat. A més, és una activitat transversal, en la qual tots els alumnes de la Universitat, amb independència de la seua àrea d'estudi, tenen cabuda.

El CIE va començar el seu camí en 2003, per la qual cosa compta amb una trajectòria de més de 10 anys i és una de les apostes fortes del Vicerectorat d'Estudiants i Vida Universitària pel valor que suposa per als nostres alumnes. Des de la seua primera edició, es va proposar recrear els procediments habituals en els congressos científics, on els investigadors presenten a la comunitat científica els avanços dels seus treballs. El CIE replica tots els passos que succeeixen en la realitat professional i investigadora, perquè els estudiants passen per tota l'experiència de la investigació: des de l'observació d'un fenomen de la realitat o el plantejament d'una hipòtesi que ha de ser contrastada, fins al disseny de la investigació, el treball empíric, l'èxit de resultats i conclusions i l'exposició i defensa de la investigació.

Si eres estudiant universitari o preuniversitari, el Congrés Internacional d'Estudiants (CIE) és una experiència que no pots perdre’t, per diversos motius:

  • Viuràs una experiència universitària diferent, fora del dia a dia de les classes i que gira entorn de la investigació.
  • Descobriràs el món de la investigació, dins i fora de la CEU-UCH. I que eixe món està pròxim i al teu abast.
  • Entrenaràs les competències més útils en l'àmbit de la investigació, que després podràs posar en pràctica en la teua vida professional.
Cartel Congreso Internacional de Estudiantes

PARTICIPA

Més de 250 estudiants i 160 comunicacions presentades van ser el resultat de la 14ª edició del Congrés Internacional d'Estudiants. El Comité Organitzador està preparat ja per a la pròxima edició, que tindrà lloc els dies 19 i 20 d'abril de 2018. Ja està obert el termini d'inscripció!

COM ARRIBAR

El Congrés Internacional d'Estudiants s'imparteix en dos de les nostres seus en el Campus d'Alfara del Patriarca. L’Edifici Luis Campos Górriz compta amb un total de 42 aules de docència, amb diversos formats i disposicions de moblament, que totalitzen 3.700 m2 destinats a aules amb un aforament màxim simultani de 2.636 alumnes. Totes les aules disposen de canó de projecció, projector de transparències i connexió de xarxa de dades i a circuit de televisió, equips de microfonia i so. Disposen també d'il·luminació natural a través d'amplis finestrals. Compten amb ventilació natural i mecànica, sistema de climatització regulable des de l’aula mateix. A més d'estes aules de docència es compta amb altres aules destinades a docència interactiva o "tallers", cablejades elèctricament i amb xarxa de dades i dotades de PC i MAC.

D’altra banda, l'Edifici de la Facultat de Ciències de la Salut supera els 19.900 m2 distribuïts en tres plantes. És totalment accessible i està dotat de les instal·lacions necessàries, tant d'espais clínics, com d'espais de pràctiques, laboratoris de docència i recerca i departaments, per a afavorir el desenvolupament professional i personal de l'estudiant. Entre els espais docents del nou edifici destaca l'Aula Magna amb prop de 200 places, 16 aules magistrals de 90 places, 30 laboratoris de docència i recerca, un centre de simulació avançada, les sales d'electromecànica i biomecànica, a més de l'ampliació de les sales clíniques i preclíniques d'Odontologia. La nova Facultat també incorpora amplis espais per a afavorir la relació i integració dels estudiants, des de les sales de treball en grup i atenció tutorial a les àrees d'esplai i està equipada amb tecnologia d'última generació. El nou edifici del CEU té a més la qualificació energètica Classe A.

Contacte

Edificio Seminari
Avda. Seminari s/n
46113 Moncada

Coordinació del Congrés

Comité Organizador CIE

Campus Life

Què és CAMPUS LIFE?