Congrés Internacional
d'Estudiants Logotipo Campus Life

El Congrés Internacional d'Estudiants de la Universitat CEU Cardenal Herrera (CIE) tracta de fomentar l'interés per la investigació entre els alumnes de la Universitat. A més, és una activitat transversal, en la qual tots els alumnes de la Universitat, amb independència de la seua àrea d'estudi, tenen cabuda.

El CIE va començar el seu camí en 2003, per la qual cosa compta amb una trajectòria de més de 10 anys i és una de les apostes fortes del Vicerectorat d'Estudiants i Vida Universitària pel valor que suposa per als nostres alumnes. Des de la seua primera edició, es va proposar recrear els procediments habituals en els congressos científics, on els investigadors presenten a la comunitat científica els avanços dels seus treballs. El CIE replica tots els passos que succeeixen en la realitat professional i investigadora, perquè els estudiants passen per tota l'experiència de la investigació: des de l'observació d'un fenomen de la realitat o el plantejament d'una hipòtesi que ha de ser contrastada, fins al disseny de la investigació, el treball empíric, l'èxit de resultats i conclusions i l'exposició i defensa de la investigació.

Si eres estudiant universitari o preuniversitari, el Congrés Internacional d'Estudiants (CIE) és una experiència que no pots perdre’t, per diversos motius:

  • Viuràs una experiència universitària diferent, fora del dia a dia de les classes i que gira entorn de la investigació.
  • Descobriràs el món de la investigació, dins i fora de la CEU-UCH. I que eixe món està pròxim i al teu abast.
  • Entrenaràs les competències més útils en l'àmbit de la investigació, que després podràs posar en pràctica en la teua vida professional.
Cartel Congreso Internacional de Estudiantes

PARTICIPA-HI

Més de 200 estudiants i 120 comunicacions presentades han sigut el resultat de la 13a edició del Congrés Internacional d'Estudiants. El Comité Organitzador es prepara ja per a la pròxima edició. Prompte anunciarem les dates.

COM ARRIBAR-HI

El Congrés Internacional d'Estudiants s'imparteix en una de les nostres seus en el Campus d'Alfara del Patriarca, l'Edifici Luis Campos Górriz

Compta amb un total de 42 aules de docència, amb diversos formats i disposicions de moblament, que totalitzen 3.700 m2 destinats a aules amb un aforament màxim simultani de 2.636 alumnes. Totes les aules disposen de canó de projecció, projector de transparències i connexió de xarxa de dades i a circuit de televisió, equips de microfonia i so. Gaudeixen d'il·luminació natural a través d'amplis finestrals. Compten amb ventilació natural i mecànica, sistema de climatització regulable des de la mateixa aula.

A més d'estes aules de docència es compta amb altres aules destinades a docència interactiva o "tallers", cablejades elèctricament i amb xarxa de dades i dotades de PC i MAC.

Contacte

Edificio Seminari
Avda. Seminari s/n
46113 Moncada

Coordinació del Congrés

Comité Organizador CIE

Campus Life

Què és CAMPUS LIFE?