Premi de Magisteri en Valencià CEU-UCH 2015-2016

Nova edició de premis en valencià. amb el patrocini de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

Lugar: Edificio Luis Campos Górriz (Universidad Cardenal Herrera, Alfara del Patriarca, Valencia, España)
Fecha inicio: miércoles, 9 de diciembre de 2015 a las 14:00 h.
Fecha fin: viernes, 8 de abril de 2016 a las 17:00 h.


La Universitat CEU Cardenal Herrera reprén una nova edició de premis en valencià, amb el patrocini de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), amb la intenció de promoure el valencià entre el seu alumnat, segons consta en el conveni marc firmat entre la CEU-UCH i la institució normativa del valencià.

Podrà presentar-s’hi l’alumnat de la CEU-UCH matriculat en el curs 2015-2016 en les titulacions de Grau d’Educació-Magisteri, el postgrau del Màster de Secundària o els programes de Capacitació de Llengües (CCEI, CCEV, DMV).

El

tema

es lliure pero amb relació directa o indirecta amb el món de l'educació/aprenentatge: professorat, aplicació de TIC, noves metodologies d'ensenyament-aprenentatge, projectes innovadors, relats (contes, narrativa curta), etc.

El

termini

acabarà el divendres

8 d'abril de 2016

a les 17 hores.

Premis

Primer premi: 600 euros

Segon premi: 300 euros

Tercer premi: 100 euros

Consulteu les bases per a participar.

Destinatarios


Alumnat de la CEU-UCH matriculat en el curso 2015-2016 en les titulacions de Grau d'Educació-Magisteri, el postgrau del Màster de Secundària o els programes de Capacitació de Llengües (CCEI,CCEV, DMV)

Documentos

Bases per a participar

Mostrar mapa

Actividades destacadas

Versión clásica

Este sitio web utiliza Cookies Propias y de Terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, analizar hábitos de navegación y mostrar publicidad relacionada con sus preferencias. Aceptar