Proves Valencià Cieacova Setembre 2016 Elx

Segona convocatòria de les proves de la CIEACOVA a la UCH, d' acord amb el conveni marc aprovat per aquesta comissió

Lugar: Edificio Plaza de Reyes Católicos
Fecha inicio: sábado, 17 de septiembre de 2016 a las 9:00 h.
Fecha fin: sábado, 17 de septiembre de 2016 a las 9:00 h.


La UCH (Campus Elx) convoca, dins del marc de la CIEACOVA (proves homologades per la Junta) el nivell de valencià  C1 (Mitjà).

Termini d'inscripció: 

L’últim dia per pagar les taxes amb el PDF de liquidació serà el dilluns 5 de setembre de 2016. No s'admetran sol•licituds fora de termini o pagament de taxes posterior a aquest dia davall cap concepte.

Organizadores

Facultad de Humanidades y CC. de la Comunicación
Departamento Humanidades
Vicent Ferran García Perales

Destinatarios


Qui pot matricular-se en les proves?

Les proves de la CIEACOVA de la UCH CEU per a setembre de 2016 es convoquen per a totes les persones (alumnat intern de la universitat i també externs), que vulguen obtenir els nivells B1, C1 i C2 segons el MECR i l’homologació d’aquests nivells per part de la Junta Qualificadora

Requisits

No hi ha cap requisit acadèmic per a participar en les proves dels nivells C1, B1 i C2 de valencià de la UCH CEU. Per a poder participar en les proves cal haver complit díhuit anys, o complir-los durant l’any de la convocatòria. Com que cada nivell es fa en dies diferents, hi ha la possibilitat de presentar-se a dos nivells en la mateixa convocatòria.

Necessitats especials

En la mesura que siga possible, s’intentarà adaptar la prova a les necessitats especials dels examinands que presenten algun tipus de discapacitat, ja siga visual, auditiva o motriu. Per això, cal que els examinands presenten un certificat mèdic oficial i que especifiquen el tipus i grau de discapacitat, així com les necessitats específiques que requereixen. Aquesta documentació s’enviarà al Servei d’Orientació Universitària i Atenció a la Discapacitat (SOUAD) com a màxim el 5 de setembre de 2016, a l’atenció de Lina Prats.

Documentos

Informació completa

Inscripción


Procediment d’Inscripció i taxes

A través de la web de la UCH CEU o en Administració (Pilar López, Ext. 1116, admon@uchceu.es).

No s'admetran inscripcions amb dades incompletes. Els camps dels formularis són obligatoris i, per tant, cal incloure-hi totes les dades personals completes, que seran les que es facilitaran a la JQCV per expedir el certificat corresponent d’homologació.

El sistema detecta, pel mail i pel DNI, si la persona inscrita pertany al col•lectiu que té dret a descomptes*.

Taxes acadèmiques

Públic en general (Externs)

Mitjà C1: 45 euros

Personal CEU (interns)

Mitjà C1: 35 euros

L' única reducció de taxes només serà aplicable al Personal CEU. Es considera "Personal CEU":

a) alumnat UCH CEU o qualsevol persona que estiga o haja estat matriculada en les titulacions de la universitat (incloses les de Capacitació de llengües CCEV, CCEI, DMV i els cursos de preparació de les proves de la CIEACOVA febrer-maig i juliol 2016 ).

b) PAS i PDI de la UCH CEU.

c) PAS i PDI del Col•legi CEU Sant Pau.

d) Exalumnat del Col•legi CEU Sant Pau que haja finalitzat els estudis en aquest col•legi.

Aquestes taxes donen dret a fer una única prova, la de setembre de 2016. No es farà devolució de taxes davall cap concepte.

A partir del 6 de setembre, la universitat confirmarà per correu que la inscripció és correcta. És a dir, una vegada satisfetes les taxes, no s’ha d’enviar cap documentació a la universitat i simplement cal esperar a rebre el correu de confirmació i presentar-se el dia i l’hora indicats.


Mostrar mapa

Actividades destacadas

Versión clásica

Este sitio web utiliza Cookies Propias y de Terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, analizar hábitos de navegación y mostrar publicidad relacionada con sus preferencias. Aceptar