Orientació Universitària i Atenció a la Discapacitat | CEU UCH

El Servici d'Orientació Universitària i Atenció a la Discapacitat és un equip de professionals, psicòlegs i pedagogs, la principal funció del qual és orientar els estudiants en qüestions personals, acadèmiques i professionals.

En què podem ajudar-te?

Les demandes d'orientació més habituals giren entorn de l'elecció de la carrera, la configuració de la matrícula, qüestions relacionades amb metodologia d'estudi-motivació, organització, rendiment... i orientació sobre eixides professionals.

Així mateix, s'atenen problemes d'índole personal i aquells que es puguen derivar de l'adaptació a la vida universitària dels alumnes que resideixen fora de València i abandonen per primera vegada el nucli familiar.

S'ofereix assessorament als alumnes amb necessitats educatives específiques derivades de discapacitat, i es promouen accions per a afavorir l'accés al currículum i al medi físic. A més de l'atenció personalitzada, el SOUAD ofereix cursos d'assessorament a l'aprenentatge sobre temes com el desenrotllament d'habilitats socials, el treball en equip, la conducta alimentària o el pensament positiu, entre altres.

Integrat en el Vicerectorat d'Alumnat, el SOUAD treballa de manera coordinada amb els altres Servicis Generals de la Universitat, claustre de professors, equips de direcció i Programa de Tutoria Personalitzada, contribuint així a l'objectiu comú d'oferir als estudiants una formació integral.

Quina és la nostra metodologia de treball?

Rebràs atenció personalitzada i confidencial en tots els nostres Gabinets Psicopedagògics, que es troben ubicats en cada una de les Facultats, ESET, Centre d'Elx i Centre de Castelló.

Pots sol·licitar una entrevista personal directament en el Gabinet de la teua titulació, per telèfon o a través de correu electrònic.

Per les característiques pròpies del treball realitzat pel Servici d'Orientació Universitària i Atenció a la Discapacitat, i per a evitar fer esperar els alumnes, és aconsellable concertar l'entrevista amb antelació.

A qui em dirigisc?

En cada una de les titulacions de la Universitat hi ha un/a orientador/a responsable que et proporcionarà assessorament especialitzat.