CEU Descubre Logotipo Campus Life

En la societat actual, resulta impossible desenvolupar la ciència d'esquena a la comunicació si es desitja aconseguir unacerta projecció social. Cada vegada més les Universitats i Centres d'investigació -tant nacionals com internacionals- són conscients de la importància de transmetre la ciència a un públic ampli i aposten per plans de comunicació, a través dels quals no sols ofereix un servici, sinó que a més, incorporen un valor afegit: un valor de visibilitat i competitivitat en l'àmbit científic.

CEU Descubre

Des de l'any 2007, la Universitat CEU Cardenal Herrera impulsa la realització de sessions de Divulgació Científica on es posen en comú articles recentment publicats d'especial interés científic i de rellevància per a la societat. En esta ocasió, i després de la seua aprovació pel Vicerectorat d'Investigació, volem impulsar esta activitat, ara davall l'epígraf CEU-DESCUBRE. Amb un nou enfocament respecte al que realitza anys anteriors, però amb un mateix objectiu: difondre entre el conjunt dels nostres estudiants les activitats científiques que es realitzen dins d'esta Universitat, així com establir un canal de difusió de la ciència, a través de ponències d'interés general o específic per a les distintes titulacions.

El funcionament és molt senzill i dinàmic: setmanalment s'organitzaran xarrades d'investigació orientades a cada una de Titulacions de la Universitat.

D'esta manera pretenem consolidar esta iniciativa, incorporant-la al catàleg d'activitats curriculars de la Universitat així com potenciar l'intercanvi d'informació i generació de noves col·laboracions, no sols entre els grups d'investigació de la Universitat, sinó també amb grups externs a fi d'augmentar la capacitat investigadora de la Universitat i millorar la seua posició en els rànquing internacionals. Tot això per a contribuir a elevar el bagatge de cultura científica de la ciutadania, servir per a prestigiar l'activitat científica i de contribuir, des de l'àmbit universitari, que la ciència ocupe l'escalafó merescut entre la societat.

Contacte

Edifici Seminari
Avenida Seminari s/n
46113 Moncada

Coordinació de CEU Descubre

Enric Poch
Tel. 96 136 90 00 Ext. 61455

Campus Life

Què és CAMPUS LIFE?